Försäljning Luncher & Catering

Fyrklöverns Kök lagar i huvudsak lunch avsedda för barn i förskola och grundskola. Vårt syfte var ju att skapa ett kök och en matlagning så att alla barn i Fyrklöverns Montessori:s verksamhet fick bra hälsosamma måltider dagligen.

Lunchcatering:

I arbetet skapade vi ett kök som kunde laga fler portioner än de vi själv behöver och därför har vi valt att sälja lunch på catering.

Några andra verksamheter som har valt att satsa lite extra på bra mat till barnen (och de vuxna!) i deras verksamhet. – Fortuna Förskola, Akvarellens Förskola, Solstrålens Förskola & Raus Förskola (Pysslingen) är de verksamheter som vi dagligen levererar lunch till.

Är ni i er verksamhet intresserade av vad vi kan erbjuda? – Hör av er så ser vi då över våra möjligheter för ett samarbete och det omfattar såklart både er som driver förskola/grundskola som företag som önskar lunch till arbetsplatsen.

 

Övrig Catering:

Fyrklöverns Kök har ibland åtagit sig cateringuppdrag på kväll/helg. Är ni intresserade av en offert från vårt kök inför ert arrangemang/fest så kontakta oss gärna. Vi sätter då upp en meny utifrån era önskemål.

Kontaktpersoner: Verksamhetschef, Stellan Hagström, tfn 042-3111430 eller stellan@fyrklovernsmontessori.se eller Kökschef, Patrik Lundin, tfn 042-3111431 eller patrik@fyrklovernsmontessori.se.

Lämna ett svar