Veckans Matsedel

                                                                          

V 21

Måndag: Tacokryddad fiskgratäng med kokt potatis.

Tisdag: Biffcurry med ris.

Onsdag: Krämig sötpotatissoppa med hembakat bröd. 

Torsdag: Kalkonfärsgryta med smak av koriander och kokos. 

Fredag: Grönsaksbollar med potatismos.

 

V 22

Måndag: Planeringsdag.

Tisdag: Fransk lax i ugn.

Onsdag: Pastasallad med köttbullar. 

Torsdag: Kaninens önskemat. 

Fredag: Dragonkyckling med kokt potatis.

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!