Veckans Matsedel

                                                                   

 

V 45

Måndag: Falafell med ris och vitlökssås.

Tisdag: Köttfärssås på kalkon med pasta.

Onsdag: Mustig morotssoppa med bullar. 

Torsdag: Kökets fiskbiffar med kokt potatis och sås. 

Fredag: Apelsinmarinerade kotletter med potatismos.

 

V 46

Måndag: Pasta med krämig ost och broccolisås.

Tisdag: Panerad fisk med kokt potatis och sås.

Onsdag: Korvstroganoff med ris. 

Torsdag: Gulaschsoppa med hembakta bullar. 

Fredag: Mårtens kyckling med tillbehör.

 

V 47

Måndag: Spenatsoppa med ägghalvor och hembakta bullar.

Tisdag: Gratinerad apelsin och dillfisk med kokt potatis.

Onsdag: Kökets rödbetsbiffar med bulgursallad. 

Torsdag: Chili corn carne med ris. 

Fredag: Kökets egna nuggets med potatismos.

 

 

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!