Veckans Matsedel

                                                                         

 

V 28

Måndag: Potatisbullar med lingon.

Tisdag: Panerad fisk med kokt potatis och sås.

Onsdag: Tomatsoppa med fjärilspasta. 

Torsdag: Stekt kycklingklubba med klyftpotatis och sås. 

Fredag: Pastasallad.

 

 V 29

Måndag: Grönsaksbullar med ris och sås.

Tisdag: Fiskpinnar med kokt potatis och remuladsås.

Onsdag: Kycklingklubba med sweatchilisås och ris. 

Torsdag: Biff med kokt potatis och sås. 

Fredag: Falukorv med makaroner.

 

 V 30

Måndag: Pastasallad med kycklingbitar.

Tisdag: Ugnsbakad torsk med kokt potatis.

Onsdag: Pasta med tomatsås. 

Torsdag: Köttbullar med kokt potatis och lingon. 

Fredag: Stekt korv med pasta.

 

 V 31

Måndag: Falafell med ris och vitlökssås.

Tisdag:Ugnsbakad lax med kokt potatis och dillsås.

Onsdag:Stuvade makaroner med falukorv. 

Torsdag: Pastasallad med kall sås. 

Fredag: Pannbiff med kokt potatis.

 

 V 32

Måndag: Potatisbullar med lingon.

Tisdag: Skeppartorsk med kokt potatis och sås.

Onsdag:Blomkålssoppa med hembakat bröd. 

Torsdag: Pasta med köttfärssås. 

Fredag: Pizza.

 

 V 33

Måndag: Köttbullar med potatismos.

Tisdag: Dragonkyckling med pasta.

Onsdag:Korvstroganoff med ris. 

Torsdag: Dillkryddad fiskgratäng med kokt potatis. 

Fredag: Köttfärs gulachgryta med ris.

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!