Veckans Matsedel

                                                                              

 

V.3

Måndag: Pasta med krämig sås på paprika, fetaost samt soltorkade tomater.

Tisdag: Ugnsgratinerad fisk med curryremoulad och kokt potatis.

Onsdag: Katalans lammfärsgryta med ris. 

Torsdag: Mustig morotssoppa med hembakat bröd. 

Fredag: Ugnsbakad kotlett med kokt potatis samt tillbehör.

 

V.4

Måndag: Potatis och purjolökssoppa med hembakat bröd.

Tisdag: Ugnsbakad lax med tillbehör.

Onsdag: Tacogratäng med ris. 

Torsdag: Grönsakspytt med rödbetor. 

Fredag: Kyckling och bacongryta med pasta.

 

V.5

Måndag: Korv och makaronilåda.

Tisdag: Panerad fisk med ris och rosafilsås.

Onsdag: Grönsaksbiffar med potatismos. 

Torsdag: Thaisoppa med kyckling och hembakat bröd. 

Fredag: Köttbullar med kokt potatis och sås.

 

V.6

Måndag: Chicken nuggets med ris och currysås.

Tisdag: Ärtsoppa och pannkakor.

Onsdag: Ugnsgratinerad kaviarfisk med kokt potatis. 

Torsdag: Pasta med ost och broccolisås. 

Fredag: Ekologisk skånsk kalops med kokt potatis.

 

V.7

Måndag: Banan och mangogratinerad fisk med kokt potatis.

Tisdag: Korvstroganoff med ris.

Onsdag: Spagetti och köttfärssås. 

Torsdag: Blomkålssoppa med stekta baconbitar. 

Fredag: Kökets pizza.

 

V.8

Sportlov

 

 

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!