Veckans Matsedel

                                                                   

V3

Måndag: Pasta med krämig tomatsås.

Tisdag:Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis.

Onsdag: Indisk kyckling med ris. 

Torsdag: Kalops med kokt potatis. 

Fredag: Morotssoppa med hembakta bullar.

V4

Måndag: Sprödbakad torsk med rostade rotfrukter och citron och dillslaw.

Tisdag: Stekt falukorv med potatismos.

Onsdag: Spenatsoppa med hambakat bröd. 

Torsdag: Stekta kalkonköttbullar kokt potatis och sås. 

Fredag: Ugnsbakad kycklinglår i en krämig tomat och champinjonsås serveras med ris.

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!