Veckans Matsedel

                          

V20

Måndag: Tomatsoppa med hembakat bröd.

Tisdag: Fisk med remouladtäcke och potatismos.

Onsdag: Chili corn carne med ris. 

Torsdag: Köttbullar med kokt potatis och sås. 

Fredag: Pasta med krämig ost och champinjonsås.

 

V21

Måndag: Linsgryta med ris.

Tisdag: Kokt fisk med stompad potatis och dillsås.

Onsdag: Falukorv med makaroner. 

Torsdag: Skinkstek med kokt potatis och sås. 

Fredag: Planeringsdag. 

 

 

Varje dag serveras det ekologiska grönsaker till maten. Utbudet varierar efter säsong och de anpassas till dagens huvudrätt.  Vår ambition är att locka och lära barnen att uppskatta grönsaker.Vi använder en hög andel ekologiska råvaror när vi lagar vår mat och lagar den från grunden. Allt för att den ska vara så naturlig och näringsrik som möjligt. Vid de få tillfälle vi serverar halvfabrikat så är de valda med omsorg och är då märkta med krav eller eko.  

SMAKLIG MÅLTID!