Lediga Tjänster

Aktuell rekrytering:

Vi söker efter 1 st förskollärare samt 1 barnskötare till vår Förskola Gustavslund samt 1 st förskollärare till Förskola Stattena 

Vi söker dig som är intresserad av montessoripedagogiken och av att vara en del i ett arbetslag som skapar ramar och rutiner för arbetspass och aktiviteter som bidrar till barnens trygghet, trivsel och lärande.

Tjänsterna är preliminärt placerade på 1-3 års avdelning gällande två tjänster samt på 3-5 års avdelning för en tjänst. 

Tjänsterna omfattar 100 %. Men om rätt sökande önskar deltidstjänst kan möjlighet finnas för det. Tillträde sker i augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via e-post till: info@fyrklovern.net.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Förskolechef (Gustavslund) Stellan Hagström på tfn 0734-445575 eller via e-post stellan.h@fyrklovern.net alternativt Förskolechef (Stattena & Ramlösa) Mia Nobring på tfn 0720-802793 eller e-post mia.n@fyrklovern.net.

Ansök senast 18.04.19 genom att skicka din ansökan via e-post till info@fyrklovern.net. Ansökningarna prövas löpande!

För tillsvidareanställning som förskollärare krävs lärarlegitimation. För alla tjänster krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister.

 

För dig som är intresserad av en behovsanställning (timanställning) välkomnar vi att du skickar in en presentation av dig själv så tar vi kontakt framöver då behov uppstår som passar dina kvalifikationer. Vårt behov av timanställda varierar under året men bra vikarier är en stor tillgång för verksamheten. Välkommen med din ansökan!

 

För all vår personal:

Vi söker efter engagerade pedagoger som vill vara ambassadörer för vår verksamhet och som ställer sig bakom den verksamhetsidé som vi arbetat fram inom Fyrklöverns Montessori. Vi tror på varje barns förmåga och vill erbjuda en trygg, rolig och lärorik tid i vår verksamhet. Vi arbetar efter gängse styrdokument såsom läroplaner för förskolan respektive grundskolan och för att nå målen använder vi oss av vår profil 4 M – Montessoripedagogik, Motorik, Miljö och Musik. Vi strävar efter en mycket god kontakt med barnens föräldrar så att vi tillsammans med hemmen kan erbjuda de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.