Lediga Tjänster

Aktuell rekrytering:

Vi söker en innovativ rektor och lärare med stort hjärta och engagemang

Vi söker en driven rektor som vill göra skillnad, har stort hjärta och vill vara med och utveckla Fyrklöverns Montessoriskola. Goda relationer, innovativt tänkande och god kommunikation är nyckeln till framgång både för dig, pedagogerna och eleverna. Kanske arbetar du idag som lärare men har ambitionen att arbeta som skolledare. Hos oss finns nu en möjlighet att ta det första steget. Och inom vår organisation kommer vi med all sannolikhet inom 1-2 år kunna utveckla tjänsten till 100 % rektor om så önskas av dig.

Vårt uppdrag är att vi får världens viktigaste värden att växa. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I vår skola skall eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv.

Du skall älska att undervisa och vilja görad et på en del av din tjänst. Men du vill också vara ledare och driva skolans utvecklingsarbete och dig själv. Rektorstjänsten är i dagsläget 50 % och undervisning 50 % i verksamheten. Tjänsten kan utvecklas till rektorstjänst om 100 %. Du kommer att ingå i rektorsgruppen inom Laeringsverkstedet Sverige med både regionala och nationella nätverk.

Vår skola finns i nya fina lokaler på området Gustavslund i Helsingborg. Skolan har i dag ca 50 elever i åk F-3 men skall växa till ca 65-70 elever i åk F-5 inom de närmaste åren.

Kontaktperson: Regionchef Anna Fondell Persson, tfn 0702-760864 eller e-post anna.fondellpersson@palmlunds.se.

Ansökan skickas via e-post till Anna enligt ovanstående e-post. Absolut senast den 30/6 vill vi ha din ansökan men vi prövar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vi söker efter 1 st förskollärare samt 1 barnskötare till vår Förskola Gustavslund – rekrytering pågår men ansökan kan fortfarande tas emot.

Vi söker dig som är intresserad av montessoripedagogiken och av att vara en del i ett arbetslag som skapar ramar och rutiner för arbetspass och aktiviteter som bidrar till barnens trygghet, trivsel och lärande.

Tjänsterna är preliminärt placerade på 1-3 års avdelning.

Tjänsterna omfattar 100 %. Men om rätt sökande önskar deltidstjänst kan möjlighet finnas för det. Tillträde sker i augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via e-post till: info@fyrklovern.net.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Förskolechef (Gustavslund) Stellan Hagström på tfn 0734-445575 eller via e-post stellan.h@fyrklovern.net alternativt Förskolechef (Stattena & Ramlösa) Mia Nobring på tfn 0720-802793 eller e-post mia.n@fyrklovern.net.

Ansök snarast genom att skicka din ansökan via e-post till info@fyrklovern.net. Ansökningarna prövas löpande!

För tillsvidareanställning som förskollärare krävs lärarlegitimation. För alla tjänster krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister.

 

För dig som är intresserad av en behovsanställning (timanställning) välkomnar vi att du skickar in en presentation av dig själv så tar vi kontakt framöver då behov uppstår som passar dina kvalifikationer. Vårt behov av timanställda varierar under året men bra vikarier är en stor tillgång för verksamheten. Välkommen med din ansökan!

 

För all vår personal:

Vi söker efter engagerade pedagoger som vill vara ambassadörer för vår verksamhet och som ställer sig bakom den verksamhetsidé som vi arbetat fram inom Fyrklöverns Montessori. Vi tror på varje barns förmåga och vill erbjuda en trygg, rolig och lärorik tid i vår verksamhet. Vi arbetar efter gängse styrdokument såsom läroplaner för förskolan respektive grundskolan och för att nå målen använder vi oss av vår profil 4 M – Montessoripedagogik, Motorik, Miljö och Musik. Vi strävar efter en mycket god kontakt med barnens föräldrar så att vi tillsammans med hemmen kan erbjuda de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.