Lediga Tjänster

Aktuell rekrytering:

 

Vi söker montessoripedagog till vår fina Förskola Ramlösa. Tjänsten är antingen placerad i småbarnsgrupp eller på vår 3-5 års avdelning. Lite efter den sökandes kompetens och önskemål. Tjänsten är minst 80 % men gärna heltid.

Vi söker dig som brinner för montessoripedagogiken och att som en del i ett arbetslag skapa ramar och rutiner för arbetspass och aktiviteter som bidrar till barnens trygghet, trivsel och lärande.

Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse men gärna augusti 2017. Välkommen med din ansökan via e-post till: mia.n@fyrklovern.net.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Förskolechef Mia Norbring på tfn 0720-202793. Ansökningarna prövas löpande!

 

För dig som är intresserad av en behovsanställning (timanställning) välkomnar vi att du skickar in en presentation av dig själv så tar vi kontakt framöver då behov uppstår som passar dina kvalifikationer. Vårt behov av timanställda varierar under året men bra vikarier är en stor tillgång för verksamheten. Välkommen med din ansökan!

 

För all vår personal:

Vi söker efter engagerade pedagoger som vill vara ambassadörer för vår verksamhet och som ställer sig bakom den verksamhetsidé som vi arbetat fram inom Fyrklöverns Montessori. Vi tror på varje barns förmåga och vill erbjuda en trygg, rolig och lärorik tid i vår verksamhet. Vi arbetar efter gängse styrdokument såsom läroplaner för förskolan respektive grundskolan och för att nå målen använder vi oss av vår profil 4 M – Montessoripedagogik, Motorik, Miljö och Musik. Vi strävar efter en mycket god kontakt med barnens föräldrar så att vi tillsammans med hemmen kan erbjuda de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.