Lediga Tjänster

Aktuell rekrytering:

Montessorilärare till Förskola Ramlösa: Vi söker en montessorilärare till vår barngrupp på Eken där barnen är 1-3 år. Det är självklart en merit om du även har barnskötar- eller förskollärarutbildning. Som pedagog hos oss är det viktigt att du utgår från varje barns behov av stöd och stimulans. 
 Barngruppen består av 14-15 barn. I vår förskola arbetar vi alla tillsammans för att barnen ska nå sin fulla potential, så en god samarbetsförmåga och en positiv barnsyn är av största vikt. Vi förutsätter att du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Din ambition är att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli såväl rolig, inspirerande som utmanande. Du som söker har god kunskap om förskolans läroplan och om montessoripedagogiken. Vi värdesätter också egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande.

Vår Förskola Ramlösa har funnits sedan januari 2007 och ligger i Brunnshotellet mitt i fantastiska Ramlösa Brunnspark. Förskolan har totalt runt 40 barn fördelat på avdelningarna Eken och Kastanjen.  Sedan 2018 är Fyrklöverns Montessori en del av koncernen Laeringsverkstedet Sverige.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid-Deltid

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-10
Ange referens: ”Montessorilärare”
Ansök snarast möjligt. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vår förhoppning är att tjänsten är tillsatt så tidigt som möjligt under vårterminen 2019.
Vi tar emot ansökan via e-post: mia.n@fyrklovern.net 

Kontaktpersoner

Förskolechef Mia Nobring 
mia.n@fyrklovern.net 
0720-802793 

 

Grundskollärare: Som lärare i årskurs 2-3 på Fyrklöverns Montessoriskola är det viktigt att du utgår från varje elevs behov av stöd och stimulans. Eftersom skolan, som idag består av ca 50 elever, planerar att växa är tanken i nuläget att du följer din elevgrupp upp till årskurs fem. I ditt arbetslag finns utbildad, engagerad och stöttande personal som kommer att göra sitt yttersta för att du ska trivas på vår skola. 
Vi söker en klasslärare till vår 2-3:a på Fyrklöverns Montessoriskola. Klassen består av 17 elever i dagsläget. I vår skola arbetar vi alla tillsammans för att eleverna ska nå sin fulla potential, så en god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn är av största vikt. Vi förutsätter att du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vidare strävar du efter att skapa goda lärandemiljöer utifrån elevens och elevgruppens behov. Din ambition är att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli såväl rolig, inspirerande som utmanande. Du som söker har god kunskap om grundskolans styrdokument och tillämpar dem i ditt dagliga arbetet. Vi värdesätter också egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande.

Det är en merit om du har kunskap, intresse och utbildning inom montessoripedagogiken. Några års erfarenhet av arbete inom grundskola är också meriterande. 

Vår grundskola är i nuläget en F-3-skola men under hösten 2019 planerar vi att starta upp verksamhet även för årskurs 4 och 5. Skolan har idag ca 50 elever och verksamheten bedrivs i nybyggda och fräscha lokaler i Gustavslund, i östra Helsingborg – nära parker och gröna ytor. I anslutning till skolan finns också tre förskolor, med cirka 150 barn. Sedan 2018 är Fyrklöverns Montessori en del av koncernen Laeringsverkstedet Sverige.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare
Heltid
Om deltidstjänst önskas finns möjlighet till det.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-11-30
Ange referens: ”Grundskollärare”
Ansök snarast möjligt. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vår förhoppning är att tjänsten är tillsatt så tidigt som möjligt under vårterminen 2019.
Vi tar emot ansökan via e-post: rektor@fyrklovern.net 

Kontaktpersoner

Rektor Lotta Nyrén 
rektor@fyrklovern.net 
073-4445585 

 

För dig som är intresserad av en behovsanställning (timanställning) välkomnar vi att du skickar in en presentation av dig själv så tar vi kontakt framöver då behov uppstår som passar dina kvalifikationer. Vårt behov av timanställda varierar under året men bra vikarier är en stor tillgång för verksamheten. Välkommen med din ansökan!

 

För all vår personal:

Vi söker efter engagerade pedagoger som vill vara ambassadörer för vår verksamhet och som ställer sig bakom den verksamhetsidé som vi arbetat fram inom Fyrklöverns Montessori. Vi tror på varje barns förmåga och vill erbjuda en trygg, rolig och lärorik tid i vår verksamhet. Vi arbetar efter gängse styrdokument såsom läroplaner för förskolan respektive grundskolan och för att nå målen använder vi oss av vår profil 4 M – Montessoripedagogik, Motorik, Miljö och Musik. Vi strävar efter en mycket god kontakt med barnens föräldrar så att vi tillsammans med hemmen kan erbjuda de bästa förutsättningarna för en bra start i livet.