2019 V.10 Humlorna och Fjärilen

2019 V.10 Humlorna och Fjärilen

Hej alla föräldrar!
Ännu en vecka har rullat i väg och vi är nu inne i Mars månad. Vi har redan fått njuta av några härliga vårdagar här på gården. Här har vi välkomnat solen på bästa sätt med att vara ute så mycket som möjligt, vi har även ätit mellanmål ute de dagar vädret tillåtit det. Här på Fjärilen och Humlorna har vi gått på årets första utflykt, det blev en promenad runt i området där barnen fick se lastbilar, bussar och lyftkranar. Där såg vi också en häst och en haren som skuttade förbi, vilket de tyckte var väldigt spännande.

Vi har nu haft vår första gemensamma sångstund tillsammans med Örnarna, som vi kommer ha varje Fredag framöver. Nu kommer även Andreas göra oss sällskap med gitarren. Temat på sångerna är i samband med Grön Flagg då vi sjunger om maskar och andra djur som är en viktig del i nedbrytningsprocessen. Som också är ett mål i läroplanen att barnen ska få förståelse för naturvetenskap och kunskap om växter och djur. Avslutningsvis kör vi barnens favoritsånger.

Vi önskar er en skön vecka! 🙂

 

Hälsningar
Humlorna och Fjärilen.

 

Lämna ett svar