2018 V. 51 Humlorna och Fjärilen

2018 V. 51 Humlorna och Fjärilen

Nu närmar vi oss snart julafton och barnen pratar mycket om kalendrar, julgranar, paket, tomten och sjunger julsånger. Hos oss på Humlorna och Fjärilen har vi uppmärksammat varje dag med att ett barn har fått öppna en kalender. I denna kalender har det varit en bok som de har fått ta med sig hem.

I onsdags hade vi julfest för barnen. Vi klädde på oss och gick till täljeskogen där barnen fick leta upp tomtesäcken som tomten hade lämnat till oss. Därefter gick vi tillbaka och dansade runt julgranen på Örnarna. Festen avslutades med god julmat där det hade dukats upp till långbord med fin dukning.

Dagen innan hade barnen bakat pepparkakor som de fick smaka på efter julmaten.

Vi tackar Er för den här terminen och att vi har fått låna Era fina barn, samt för den fina julklappen!

God Jul och Gott Nytt År önskar Patrik, Fanny, Nadja, Lotta, Linda och Jenny

Lämna ett svar