2018 V.50 Humlorna och Fjärilen

2018 V.50 Humlorna och Fjärilen

Hej Föräldrar!
Tack till alla som var med oss och firade Lucia, vilket mysig morgon det blev och vad duktiga alla barn var som sjöng så fint!

På onsdag nästa vecka är det dags för julfest här på förskolan under förmiddagen mellan 8.30-12 (festen börjar utomhus så ni som lämnar barnen kl.8.30 kan behålla sina utekläder på). Alla barn är välkomna denna dagen under julfesten. Vi kommer att ha olika aktiviteter i julens tecken och avslutar med en god Jul-lunch tillsammans.

En liten påminnelse om att förskolan är stängd Måndagen den 7/1-2019.

 

 

Lpfö 18
Förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla sin kulturella identitet samt kunskap om och intresse för olika kulturer och förståelse för värdet av att leva i ett samhälle präglat av mångfald samt intresse för de lokala kulturlivet.

Önskar er en trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar