2018 V.21 Fjärilen och Humlorna

2018 V.21 Fjärilen och Humlorna

Hej

Personalen på Fjärilen och Humlorna vill tacka för en trevlig Fyrklöverndag, det var kul att det var så många som ville komma och fira denna dag med oss. Temat för terminen har varit Hajen Kaj och skräp i havet. Vi hoppas att ni alla tog del av vår fina utställning på avdelningarna. Den finns fortfarande kvar till och med nästa vecka, så ni har fortfarande tid att titta in och se på allt fint som era barn har tillverkat.

Denna dagen fick vi också tillfälle att tillsammans med era barn fira vår sommaravslutning detta också i havets tecken. Det blev mycket sång och musik tänk så mycket era barn har fått lära sig under denna terminen. Vi vill också passa på att tacka för att vi får låna era barn när de vistas på förskolan och önska en trevlig sommar.

Pia, Linda, Jenny, Fanny och Lotta

 

Kommentera