2018 v.19 kastanjen

2018 v.19 kastanjen

Under veckan har vi haft överinskolning med de barn som gör över från Eken till Kastanjen. Då lärandet ska baseras såväl på samspelet mellan vuxna och barn som på att barnen lär av varandra valde vi att några kastanjen barn fick vara med och visa hur vi arbetar på avd. Barnen får stimulans och vägledning av de vuxna och de äldre barnen för att öka sin kompetens och utveckla ny kunskap och insikt inför sitt byte av avdelning

På fredagen valde vi att promenera till jordbodalen och grilla med de barn som va på avd. Vi tog en härlig fruktpaus och fick även möjlighet att upptäcka vår närmiljö och när vi kom till dalen blev det lek och klättring som stod i fokus. Här tränar barnen sin grovmotorik och när det sen blev grill va alla hungriga och sen kunde vi promenera hem till avd.

 

vi önskar alla en trevlig helg

mvh Kastanjen

Lämna ett svar